Russische piloten stunten in China

Russische piloten stunten in China Zhuhai, 1 Nov. Ondanks de mist vloog een stuntteam van de Russian Air Force vanochtend tijdens een vliegshow in het Chinese Zhuhai over duizenden toeschouwers. De demonstratie was onderdeel van de zesde Chinese Internationale Aviation and Aerospace Exhibition. Meer dan 550 exposanten uit 33 landen laten daar hun 52 vliegtuigen zien. Directeur Wang van Boeing China zei dat de Amerikaanse vliegtuigbouwer geen plannen heeft een fabriek te openen in China. Airbus tekende vorige week een akkoord voor de bouw van een fabriek in dit land, waarna China 150 vliegtuigen bestelde van het middelgrote type A-320. Wang denkt dat China de komende 20 jaar 2.900 vliegtuigen koopt. Foto AP Visitors watch fighter jets with the " Knights" aerobatics team of the Russian Air Force perform stunts against a hazy sky at the 6th China International Aviation and Aerospace Exhibition in the southern Chinese city of Zhuhai, Wednesday, Nov. 1, 2006. About 550 exhibitors from over 33 countries and regions with about 52 aircrafts took part in the show. (AP Photo/Vincent Yu) Associated Press