Halloween (3)

Halloween (3) klik@nrc.nl Theo van Tienhoven: Afgelopen vrijdag was er een Halloweenfeest bij ons op het Herman Bielingplein. De kinderen trokken met een lampion van het ene huis naar het andere en kwamen ondertussen de griezeligste figuren tegen. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘Halloween’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto's wordt niet gecorrespondeerd. Halloweenparty bijgewoond, of je huis in Halloweenstijl? Mail dan naar klik@nrc.nl

Theo van Tienhoven: Afgelopen vrijdag was er een Halloweenfeest bij ons op het Herman Bielingplein. De kinderen trokken met een lampion van het ene huis naar het andere en kwamen ondertussen de griezeligste figuren tegen.