Muziek en show op Jeugdbeurs Berlijn

Muziek en show op Jeugdbeurs Berlijn Berlijn, 28 Okt. Een meisje laat zich opmaken op ‘You’ , een Jeugdbeurs in het Duitse Berlijn. Dit evenement is de grootste beurs voor jongeren van Europa. Honderden exposanten laten de laatste trends zien voor de Europese jeugd. Fabrikanten laten vooral artikelen zien op het gebied van telecom, kleding, sport, muziek en media. Tussen de presentaties en shows door zijn er optredens van artiesten, zoals US5, Marc Terenzi, Soccx, Jamba en Liza Li. De beurs duurt drie dagen, tot en met morgen. De expositieruimte is negen hallen groot, met in totaal 55.000 vierkante meter. (Foto Reuters) A girl is seen in a mirror as she gets make up at 'YOU' youth fair in Berlin October 27, 2006. Several exhibitors display latest trends for youth at Europe's largest youth fair. REUTERS/Fabrizio Bensch (GERMANY)
Muziek en show op Jeugdbeurs Berlijn Berlijn, 28 Okt. Een meisje laat zich opmaken op ‘You’ , een Jeugdbeurs in het Duitse Berlijn. Dit evenement is de grootste beurs voor jongeren van Europa. Honderden exposanten laten de laatste trends zien voor de Europese jeugd. Fabrikanten laten vooral artikelen zien op het gebied van telecom, kleding, sport, muziek en media. Tussen de presentaties en shows door zijn er optredens van artiesten, zoals US5, Marc Terenzi, Soccx, Jamba en Liza Li. De beurs duurt drie dagen, tot en met morgen. De expositieruimte is negen hallen groot, met in totaal 55.000 vierkante meter. (Foto Reuters) A girl is seen in a mirror as she gets make up at 'YOU' youth fair in Berlin October 27, 2006. Several exhibitors display latest trends for youth at Europe's largest youth fair. REUTERS/Fabrizio Bensch (GERMANY) REUTERS