Storingen tijdens test RandstadRail

Storingen tijdens test RandstadRail Den Haag, 27 okt. De afgelopen weken hebben testritten plaatsgevonden op de verschillende lijnen van RandstadRail, zoals op de Prinses Beatrixlaan in Den Haag. Hier is een opvallend viaduct gebouwd, een stalen constructie die ook wel wordt aangeduid als ‘De Netkous’. RandstadRail bestaat uit drie railverbindingen en een snelle buslijn. Het was de bedoeling vanaf zondag te gaan rijden, maar deze datum wordt niet gehaald. Een combinatie van sein- en wisselstoringen heeft de testritten gehinderd. Vanmiddag zou een besluit worden genomen of zondag wellicht toch op één van de lijnen wordt gereden, van Den Haag via Voorburg naar Zoetermeer. Foto Roel Rozenburg Den Haag:26.10.6 Testrijden Randstadrail. © foto/Roel Rozenburg Rozenburg, Roel