Straatkunst

Straatkunst De straat lonkt, dit seizoen, ook in Witte de With. Het Rotterdamse kunstcentrum koos voor een theoretische benadering: de straat als socio-cultureel fenomeen. Het idee wordt gepresenteerd in achtentwintig kunstwerken, van o.a. Germaine Kruip, Luc Tuymans, Iza Genzken en Joachim Baan. De noemer belooft een baanbrekende aanpak, maar die wordt niet waargemaakt. De sturende zaalteksten ten spijt laten de verzameling kunstwerken het thema in feite gewoon links liggen. T/m 19 nov in Witte de With, R’dam. Di t/m zo 11-18u. Aram Tanis Deconstruction, 2006 C-print 160 x 106 cm Courtesy of the artist
Straatkunst De straat lonkt, dit seizoen, ook in Witte de With. Het Rotterdamse kunstcentrum koos voor een theoretische benadering: de straat als socio-cultureel fenomeen. Het idee wordt gepresenteerd in achtentwintig kunstwerken, van o.a. Germaine Kruip, Luc Tuymans, Iza Genzken en Joachim Baan. De noemer belooft een baanbrekende aanpak, maar die wordt niet waargemaakt. De sturende zaalteksten ten spijt laten de verzameling kunstwerken het thema in feite gewoon links liggen. T/m 19 nov in Witte de With, R’dam. Di t/m zo 11-18u. Aram Tanis Deconstruction, 2006 C-print 160 x 106 cm Courtesy of the artist Tanis, Aram

De straat lonkt, dit seizoen, ook in Witte de With. Het Rotterdamse kunstcentrum koos voor een theoretische benadering: de straat als socio-cultureel fenomeen. Het idee wordt gepresenteerd in achtentwintig kunstwerken, van o.a. Germaine Kruip, Luc Tuymans, Iza Genzken en Joachim Baan. De noemer belooft een baanbrekende aanpak, maar die wordt niet waargemaakt. De sturende zaalteksten ten spijt laten de verzameling kunstwerken het thema in feite gewoon links liggen.

T/m 19 nov in Witte de With, R’dam. Di t/m zo 11-18u.