George Michael

George Michael De opvolger van het succes-album Faith noemde hij Listen Without Prejudice en daarmee bereikte George Michael precies het tegenovergestelde: iedereen luisterde uiterst bevooroordeeld naar de pretentieuze nieuwe richting van de ex-Wham! zanger. Zestien jaar later heeft Yorgos Panayiotou nog altijd een problematische relatie tot zijn oude popfans, vandaar dat het jaren duurde voordat hij de cd Patience uitbracht en hij opnieuw op het podium verscheen. Het geduld wordt beloond. Op 1, 2 en 4/11 Ahoy, Rotterdam. Foto Reuters/Susana Vera British singer George Michael performs during the second concert of his world tour "25 Live" in Madrid September 26, 2006. REUTERS/Susana Vera (SPAIN) REUTERS

De opvolger van het succes-album Faith noemde hij Listen Without Prejudice en daarmee bereikte George Michael precies het tegenovergestelde: iedereen luisterde uiterst bevooroordeeld naar de pretentieuze nieuwe richting van de ex-Wham! zanger. Zestien jaar later heeft Yorgos Panayiotou nog altijd een problematische relatie tot zijn oude popfans, vandaar dat het jaren duurde voordat hij de cd Patience uitbracht en hij opnieuw op het podium verscheen. Het geduld wordt beloond.

Op 1, 2 en 4/11 Ahoy, Rotterdam.