Televisie Overige Films

Nine Months (Chris Columbus, 1995, VS). Prenatale komedie zet alles op het komische talent van Hugh Grant en zijn immer olijk-verbaasde act. Terwijl zijn onverwacht zwangere vrouw Julianne Moore zich ontpopt tot brave broedkip vol moedergevoelens, begint hij te twijfelen en te ijsberen. Met Robin Williams als pas geïmmigreerde Russische verloskundige. Remake van Franse film Neuf mois. RTL 5, 20.30-22.30u.

Paparazzi (Paul Abascal, 2004, VS). Door Mel Gibson gecoproduceerde film werd geregisseerd door zijn voormalige haarstilist. Formulefilm waarin een bekend actiefilmacteur wraak neemt op de fotograaf die verantwoordelijk is voor het ongeluk waarbij zijn vrouw en kind betrokken waren – een door de dood van prinses Diana geïnspireerde scène. Met Mel Gibson in een cameo die anno 2006 ironische betekenis krijgt, gezien zijn dronken antisemitische tirade tegen de politieagenten die hem aanhielden. Talpa, 20.30-22.00u.