Chelsea verslaat Barcelona

Chelsea heeft gisteravond de groepswedstrijd tegen Barcelona gewonnen. De Engelse landskampioen versloeg op Stamford Bridge de ploeg van trainer Frank Rijkaard met 1-0.

Spits Didier Drogba maakte vlak na rust de enige treffer. De Ivoriaanse international scoorde op aangeven van de Engelse verdediger Ashley Cole. Door de overwinning leidt de ploeg van trainer José Mourinho in poule A met negen punten uit drie wedstrijden. Titelhouder en Spaans kampioen Barcelona volgt met vier punten, net als Werder Bremen, dat de thuiswedstrijd tegen Levski met 2-0 won. De ploeg uit Sofia behaalde nog geen punt.

In de poule van PSV en Galatasaray won Liverpool met 1-0 van Bordeaux, door een doelpunt van de Engelse international Peter Crouch. PSV en Liverpool leiden in groep C met zeven punten uit drie wedstrijden. Galatasaray en Bordeaux behaalden één punt.

Bekijk alle uitslagen en standen op: www.uefa.com