Air World

Air World Al bijna een eeuw is de luchtvaartindustrie een belangrijke speler op het gebied van architectuur en vormgeving. Voor veel architecten en ontwerpers is het een eer om iets te ontwerpen van steward(essen)kleding tot bewegwijzering, van terminal tot servies of bestek. Airworld, Design en Architectuur voor de Luchtvaart geeft een goed beeld van de historie van de luchtvaart, met de nadruk op de ontwikkelingen die design en architectuur hebben doorgemaakt. Airworld t/m 5 nov Stedelijk Museum Post CS, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u. Charles & Ray Eames, Tandem Seating, 1962. Ontwerpen voor John Foster Dulles International Airport, Washington DC van Eero Saarinen. Foto: Vitra Design Museum Archief Vitra Design Museum Archief

Al bijna een eeuw is de luchtvaartindustrie een belangrijke speler op het gebied van architectuur en vormgeving. Voor veel architecten en ontwerpers is het een eer om iets te ontwerpen van steward(essen)kleding tot bewegwijzering, van terminal tot servies of bestek. Airworld, Design en Architectuur voor de Luchtvaart geeft een goed beeld van de historie van de luchtvaart, met de nadruk op de ontwikkelingen die design en architectuur hebben doorgemaakt.

Airworld t/m 5 nov Stedelijk Museum Post CS, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u.