Nog één vracht

Nog één vracht Sakaiminato, 13 okt. Noord-Koreaanse schepen laden vandaag hun laatste vracht oude fietsen en andere tweedehands huishoudelijke apparaten in, die door vrachtwagens worden aangevoerd in de Japanse havenstad Sakaiminato. Japan heeft strenge economische sancties tegen Noord-Korea ingevoerd, als reactie op de nucleaire tests in de communistische staat eerder deze week. Foto AP A truck carrying used bicycles is parked in front of a North Korean freighter also carrying used bicycles, at a port in Sakaiminato, western Japan, Friday morning, Oct. 13, 2006. North Korean ships packed up their final loads of rusty old bicycles and used household appliances and prepared to go home Friday after Japan approved tough new sanctions over the communist country's declared nuclear test. (AP Photo/Koji Sasahara) Associated Press