Televisie Overige Films

Mortal Thoughts (Alan Rudolph, 1991, VS). Thriller van de regisseur van Choose Me is psychologisch Kammerspiel waarin de kameraadschap tussen Glenn Headly en Demi Moore ertoe leidt dat eerstgenoemde zich kan ontdoen van haar echtgenoot (Bruce Willis). Speelt voor belangrijk deel in verhoorkamer van agent Harvey Keitel. RTL7, 20.30-22.25u.

Congo (Frank Marshall, 1995, VS). Door Spielbergproducent geregisseerde verfilming van boek van Michael Crichton is potsierlijke avonturenfilm over expeditie naar het hart van Afrika. Veronica, 20.30-22.30u.

Beauty Shop (Bille Woodruff, 2005, VS). Deze spin-off van de twee Barbershop-films is een vehikel voor Queen Latifah als kapster die haar eigen zaak wil beginnen. Haar klanten zijn voornamelijk blanken – onder wie Andie MacDowell en Alicia Silverstone – die zich graag als zwart willen voordoen. Kevin Bacon speelt haar ex-baas. Net 5, 20.30-22.40u.