Mislukte pasfoto (1)

Mislukte pasfoto (1) klik@nrc.nl Gerda Bosman: ,,Toen een vriend van mij een strookje met vier foto’s uit zo’n foto-apparaat liet zien, schoot ik in de lach. En ik vroeg of ik deze mocht hebben. Ik word namelijk zo vrolijk van deze foto. Als je ernaar kijkt, weet je precies wat er gebeurde. Je gooit drie euro in de gleuf en terwijl je nog met het geld zit te prutsen, begint het apparaat al te flitsen.’’

Gerda Bosman: ,,Toen een vriend van mij een strookje met vier foto’s uit zo’n foto-apparaat liet zien, schoot ik in de lach. En ik vroeg of ik deze mocht hebben. Ik word namelijk zo vrolijk van deze foto. Als je ernaar kijkt, weet je precies wat er gebeurde. Je gooit drie euro in de gleuf en terwijl je nog met het geld zit te prutsen, begint het apparaat al te flitsen.’’