who's next

in nrc.next? Gisteren: „Je moet je kinderlijke verwondering nooit verliezen.” Acteur/zanger Joris Lutz, die onlangs zijn eerste kinderboek ‘Fred in de Haven’ publiceerde, zei: „We willen dingen [maken] die voor zowel kinderen als volwassenen leuk zijn. (…) Ik koop ook kinderboeken van vroeger, dat vind ik nog steeds leuk.” Voor zijn zoontje Rodin (4) leest hij geregeld voor uit zijn boek, dat draait om de hond Fred, of zingt hij van de bijbehorende cd. „Hij begrijpt niet dat Fred gemaakt is. Fred is er gewoon.” JORIS LUTZ Zaterdag 1 oktober zendt RTL 4 van 20.00-21.30 uur Dancing with the stars uit. Joris Lutz (foto) is een van de deelnemers aan deze wedstrijd Dijkstra bv.

Presentator Robert van de Roer bespreekt nrc.next aan de ontbijttafel met Bob Fosko. Hoe kijkt deze zanger van het SP-verkiezingslied ‘Een mens is meer’ aan tegen de ontwikkeling van de SP en Jan Marijnissen? En wat valt hem verder op in nrc.next?

Gisteren: „Je moet je kinderlijke verwondering nooit verliezen.” Acteur/zanger Joris Lutz, die onlangs zijn eerste kinderboek ‘Fred in de Haven’ publiceerde, zei: „We willen dingen [maken] die voor zowel kinderen als volwassenen leuk zijn. (…) Ik koop ook kinderboeken van vroeger, dat vind ik nog steeds leuk.” Voor zijn zoontje Rodin (4) leest hij geregeld voor uit zijn boek, dat draait om de hond Fred, of zingt hij van de bijbehorende cd. „Hij begrijpt niet dat Fred gemaakt is. Fred is er gewoon.”

Who’s Next is elke werkdag om 12.40 uur en 17.45 uur (herh.) te zien op RTL 7, en via www.nrc.nl/whosnext.