Kavakos

'Alexander' door Het Toneel Speelt Foto Deen van Meer Alexander van Willem Jan Otten door Het Toneel Speelt premire 26 september Stadsschouwburg Amsterdam regie: Ira Judkosvkaja op de foto vlnr.: Xander van Vledder (Filotas), Kees Boot (Hefaistion), Kaspar Schellingerhout (Alexander) en Petra Laseur (Sisygambis) bij gebruik naamsvermelding verplicht foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

De Griekse meesterviolist Leonidas Kavakos – „In zijn viool klinkt de ziel van de volksmuzikant” schreef deze krant vorig jaar – treedt een weekeinde lang op in het Amsterdamse Concertgebouw met drie concerten en een masterclass.

Het Zondagochtendconcert met de Camerata Salzburg wordt rechtstreeks uitgezonden op Radio 4. Op 18, 19, 20 en 22 oktober speelt Kavakos het Tweede vioolconcert van Bartók bij het Koninklijk Concertgebouworkest.

Kavakos: 6 t/m 8 okt Concertgebouw Amsterdam 020-6718345