Feyenoord geeft supporters inzicht in financiële situatie

Rotterdam. Voetbalclub Feyenoord heeft ongeveer 100.000 seizoen- en clubkaarthouders een brief gestuurd met daarin onder meer uitleg over de financiële situatie van Feyenoord, de voetbalacademie in Ghana en de wijze waarop de financiering daarvan tot stand is gekomen. In de brief staat ook dat het jaarverslag van de club voortaan in zijn geheel, met een toelichting, wordt gepresenteerd. De laatste tijd was er onrust ontstaan onder de supporters over de financiële situatie van de club uit Rotterdam. Feyenoord roept ook een commissie in het leven die de club moet adviseren over een nieuwe organisatiestructuur. De commissie bestaat uit twee supporters, twee afgevaardigden uit het aan Feyenoord gerelateerde bedrijfsleven en een oud-speler.