www.nrc.nl

WK Hockey. Het hockeystadion in Mönchengladbach, waar het WK hockey wordt gespeeld, heeft stoeltjes in allerlei kleuren. Dan lijkt het stadion altijd vol. Kijk via de website naar een videoreportage van sportredacteur Mark Hoogstad van NRC Handelsblad en Floris Mulder van RTV Utrecht. Verder een videoportret van Roderick Weusthof, spits van het Nederlands elftal. De aanvaller van SCHC was afgelopen seizoen dankzij 34 treffers (25 strafcorner- en 9 velddoelpunten) de topscorer van de hoofdklasse. Het was vooral aan zijn schotvaardigheid te danken dat de club uit Bilthoven voor het tweede jaar op rij doordrong tot de play-offs. „Ik weet wat ik kan, want dat heb ik afgelopen seizoen bewezen. En als ik het daar kan, dan moet dat ook kunnen bij het Nederlands elftal. Zo simpel is het.” Kijk op www.nrc.nl/wkhockey
WK Hockey. Het hockeystadion in Mönchengladbach, waar het WK hockey wordt gespeeld, heeft stoeltjes in allerlei kleuren. Dan lijkt het stadion altijd vol. Kijk via de website naar een videoreportage van sportredacteur Mark Hoogstad van NRC Handelsblad en Floris Mulder van RTV Utrecht. Verder een videoportret van Roderick Weusthof, spits van het Nederlands elftal. De aanvaller van SCHC was afgelopen seizoen dankzij 34 treffers (25 strafcorner- en 9 velddoelpunten) de topscorer van de hoofdklasse. Het was vooral aan zijn schotvaardigheid te danken dat de club uit Bilthoven voor het tweede jaar op rij doordrong tot de play-offs. „Ik weet wat ik kan, want dat heb ik afgelopen seizoen bewezen. En als ik het daar kan, dan moet dat ook kunnen bij het Nederlands elftal. Zo simpel is het.” Kijk op www.nrc.nl/wkhockey

WK Hockey. Het hockeystadion in Mönchengladbach, waar het WK hockey wordt gespeeld, heeft stoeltjes in allerlei kleuren. Dan lijkt het stadion altijd vol. Kijk via de website naar een videoreportage van sportredacteur Mark Hoogstad van NRC Handelsblad en Floris Mulder van RTV Utrecht. Verder een videoportret van Roderick Weusthof, spits van het Nederlands elftal. De aanvaller van SCHC was afgelopen seizoen dankzij 34 treffers (25 strafcorner- en 9 velddoelpunten) de topscorer van de hoofdklasse. Het was vooral aan zijn schotvaardigheid te danken dat de club uit Bilthoven voor het tweede jaar op rij doordrong tot de play-offs. „Ik weet wat ik kan, want dat heb ik afgelopen seizoen bewezen. En als ik het daar kan, dan moet dat ook kunnen bij het Nederlands elftal. Zo simpel is het.”

Kijk op www.nrc.nl/wkhockey

Fotoblog. Fotograaf Vincent Mentzel doet verslag van een festival in het Franse Perpignan. „Er is weer een ongelofelijke ‘overkill’ aan geweldige fotografie op dit festival. Overal in de oude binnenstad zijn tot 17 september fototentoonstellingen van bekende en minder bekende fotografen ingericht. Gevestigde namen, maar ook jong aanstormend talent. In de avond zijn er op het Campo Santo plein, op een enorm scherm indrukwekkende presentaties van fotografie. Ook Nederland is hier goed vertegenwoordigd. Zo werd gisteren werk van Jan Banning, gemaakt in een Afrikaans dorp, gepresenteerd en vanavond heb ik werk van de jonge fotograaf Pieter ten Hoopen gezien. Een prachtige zwart/wit fotoserie gemaakt na de aardbeving in het Pakistaanse Bakalot.”

Lees meer op www.nrc.nl/fotoblog