Russinnen naar finale EK

Russinnen naar finale EK Belgrado, 8 sept. De Russin Sofia Konukh (met witte muts), probeert de Hongaarse Krisztina Zantleiter de bal afhandig te maken, gisteren in de halve finale bij de Europese kampioenschappen waterpolo. Rusland won, met 12-11, en speelt vandaag de finale tegen Italië. Hongarije en Spanje treffen elkaar in de strijd om de derde plaats. De Nederlandse vrouwen eindigden als vijfde, na een 12-11 overwinning op Griekenland. De Nederlandse mannen wonnen gisteren van Slovenië, met 12-8, en houden daardoor nog kans op deelname aan de WK. Vandaag speelt Nederland tegen Duitsland. De beste negen teams van de EK mogen naar de WK. (Foto Reuters) Krisztina Zantleiter (front) of Hungary fights for the ball with Sofia Konukh of Russia during their semi final match in the water polo European Championship in Belgrade September 7, 2006. REUTERS/Laszlo Balogh (SERBIA)
Russinnen naar finale EK Belgrado, 8 sept. De Russin Sofia Konukh (met witte muts), probeert de Hongaarse Krisztina Zantleiter de bal afhandig te maken, gisteren in de halve finale bij de Europese kampioenschappen waterpolo. Rusland won, met 12-11, en speelt vandaag de finale tegen Italië. Hongarije en Spanje treffen elkaar in de strijd om de derde plaats. De Nederlandse vrouwen eindigden als vijfde, na een 12-11 overwinning op Griekenland. De Nederlandse mannen wonnen gisteren van Slovenië, met 12-8, en houden daardoor nog kans op deelname aan de WK. Vandaag speelt Nederland tegen Duitsland. De beste negen teams van de EK mogen naar de WK. (Foto Reuters) Krisztina Zantleiter (front) of Hungary fights for the ball with Sofia Konukh of Russia during their semi final match in the water polo European Championship in Belgrade September 7, 2006. REUTERS/Laszlo Balogh (SERBIA) REUTERS