Reuzekool

De 11-jarige Brenna Dinkel plakt hier een blauw vaantje op haar enorme kool van bijna 37 kilo. Zij en haar kool werden afgelopen vrijdag winnaars van de jaarlijkse Reuzekoolwedstrijd, die in het stadje Palmer, Alaska gehouden werd. Brenna’s kool bleek niet alleen meer te wegen dan alle andere deelnemende kolen, de kool was ook ruim vier kilo zwaarder dan Brenna zelf. (foto AP) Brenna Dinkel, 11, from Wasilla, Alaska, puts the blue ribbon on her 73.4 pound winning cabbage during the 11th annual Giant Cabbage Weigh-off at the Alaska State Fair, in Palmer, Alaska Friday, Sept. 1, 2006. Dinkel, who weighs 65 pounds, and won last years contest with a 85 pound cabbage, will get a $2000 prize and bragging rights for the year. The record cabbage is 105 pounds. (AP Photo/Al Grillo)
De 11-jarige Brenna Dinkel plakt hier een blauw vaantje op haar enorme kool van bijna 37 kilo. Zij en haar kool werden afgelopen vrijdag winnaars van de jaarlijkse Reuzekoolwedstrijd, die in het stadje Palmer, Alaska gehouden werd. Brenna’s kool bleek niet alleen meer te wegen dan alle andere deelnemende kolen, de kool was ook ruim vier kilo zwaarder dan Brenna zelf. (foto AP) Brenna Dinkel, 11, from Wasilla, Alaska, puts the blue ribbon on her 73.4 pound winning cabbage during the 11th annual Giant Cabbage Weigh-off at the Alaska State Fair, in Palmer, Alaska Friday, Sept. 1, 2006. Dinkel, who weighs 65 pounds, and won last years contest with a 85 pound cabbage, will get a $2000 prize and bragging rights for the year. The record cabbage is 105 pounds. (AP Photo/Al Grillo) Associated Press

De 11-jarige Brenna Dinkel plakt hier een blauw vaantje op haar enorme kool van bijna 37 kilo. Zij en haar kool werden afgelopen vrijdag winnaars van de jaarlijkse Reuzekoolwedstrijd, die in het stadje Palmer, Alaska gehouden werd. Brenna’s kool bleek niet alleen meer te wegen dan alle andere deelnemende kolen, de kool was ook ruim vier kilo zwaarder dan Brenna zelf. (foto AP)