Radio Voorkeur

Kunststof. Als diplomatiek redacteur van NRC Handelsblad interviewde Robert van de Roer tal van internationale leiders als Kofi Annan, Madeleine Albright en Hans Blix. Nu is hij voor de krant tv-presentator en leest hij ’s ochtends met een bekende Nederlander de nrc.next in het tv-programma Who's Next op RTL7. Vanavond licht hij de tv-ambities van de krant toe. Kunststof, Radio 1, 19.04-20.00u.

De Avonden. Van 19.00 - 20.00 uur: Boogie Nights, het muzikale voorprogramma met een tijdloze mix van blues, jazz , rhythm and blues, country, soul etc. Een programma van Roel Bentz van den Berg en Martijn Stoffer. Na 20.00 uur interview met de scenarioschrijver van Paul Verhoevens nieuwe film Zwartboek, Gerard Soeteman. Concertzender, 19.00-22.00u.

Desmet Live. Met columnist Stephan Sanders, historicus Chris van der Heijden en publicist Max Pam. Thema is ‘Propaganda op televisie’ naar aanleiding van een artikel van schrijver Fouad Laroui in de Volkskrant onder de titel ‘We moeten Al-Jazeera niet bombarderen’. Radio 5, 18.00-19.50u.