Lange snor

Dit is meneer Ramesh Chand Kushwa. Hij laat je even zijn lange snor zien. Die is maar liefst 2,3 meter breed. Ramesh poseert hier voor de Taj Mahal in Agra, India. Dat is een tempel uit de zeventiende eeuw die gerekend wordt tot een van de zeven wereldwonderen. (foto Reuters) Ramesh Chand Kushwa poses with his seven-and half feet (2.3 metres) long moustache in front of Taj Mahal in Agra June 27, 2006. REUTERS/Pawan Sharma (INDIA)
Dit is meneer Ramesh Chand Kushwa. Hij laat je even zijn lange snor zien. Die is maar liefst 2,3 meter breed. Ramesh poseert hier voor de Taj Mahal in Agra, India. Dat is een tempel uit de zeventiende eeuw die gerekend wordt tot een van de zeven wereldwonderen. (foto Reuters) Ramesh Chand Kushwa poses with his seven-and half feet (2.3 metres) long moustache in front of Taj Mahal in Agra June 27, 2006. REUTERS/Pawan Sharma (INDIA) REUTERS

Dit is meneer Ramesh Chand Kushwa. Hij laat je even zijn lange snor zien. Die is maar liefst 2,3 meter breed. Ramesh poseert hier voor de Taj Mahal in Agra, India. Dat is een tempel uit de zeventiende eeuw die gerekend wordt tot een van de zeven wereldwonderen. (foto Reuters)