Kringeltjes in woestijnzand

Op de foto staan we in de woestijn, daar was het iets minder warm want we staan op een hoge zandberg waar we met de Jeep op zijn gereden. Er zitten mooie kringeltjes in het zand die de wind heeft gemaakt. In de woestijn wonen schorpioenen die gif spuiten als je ze aanvalt en dat is niet leuk. Maar die hebben we gelukkig nog niet gezien (wel een héél kleintje in onze tuin). In het begin was onze tuin net als de woestijn alleen maar zand. Nu is er gras en er zijn potten met planten. Het regent hier nooit We hebben hier sproeiers voor het gras en voor de planten hebben we een tuinmannetje voor het water en knippen. Dág, iedereen in Nederland! Verslag uit Dubai van Merlijn en Minouk Broekers, 5 en 6 jaar, VAE
Op de foto staan we in de woestijn, daar was het iets minder warm want we staan op een hoge zandberg waar we met de Jeep op zijn gereden. Er zitten mooie kringeltjes in het zand die de wind heeft gemaakt. In de woestijn wonen schorpioenen die gif spuiten als je ze aanvalt en dat is niet leuk. Maar die hebben we gelukkig nog niet gezien (wel een héél kleintje in onze tuin). In het begin was onze tuin net als de woestijn alleen maar zand. Nu is er gras en er zijn potten met planten. Het regent hier nooit We hebben hier sproeiers voor het gras en voor de planten hebben we een tuinmannetje voor het water en knippen. Dág, iedereen in Nederland! Verslag uit Dubai van Merlijn en Minouk Broekers, 5 en 6 jaar, VAE

Wij wonen in Dubai. Het is hier wel bijna 50 graden. Wij zitten op de Dubai American Academy, heel anders dan in Nederland. We moeten elke dag vroeg opstaan want de school begint heel vroeg. We hebben elke dag hetzelfde uniform aan, Merlijn heeft een stropdas en Minouk een strik erbij. We zwemmen hier bijna elke dag.

Op de foto staan we in de woestijn, daar was het iets minder warm want we staan op een hoge zandberg waar we met de Jeep op zijn gereden. Er zitten mooie kringeltjes in het zand die de wind heeft gemaakt. In de woestijn wonen schorpioenen die gif spuiten als je ze aanvalt en dat is niet leuk. Maar die hebben we gelukkig nog niet gezien (wel een héél kleintje in onze tuin). In het begin was onze tuin net als de woestijn alleen maar zand. Nu is er gras en er zijn potten met planten. Het regent hier nooit

We hebben hier sproeiers voor het gras en voor de planten hebben we een tuinmannetje voor het water en knippen. Dág, iedereen in Nederland!

Verslag uit Dubai van Merlijn en Minouk Broekers, 5 en 6 jaar, VAE