WK basketbal in beslissend stadium

WK basketbal in beslissend stadium Saitama, 31 aug. Sterspelers Manu Ginóbili (links) en Carlos Delfino luisteren naar de aanwijzingen van hoofdcoach Sergío Hernández in Saitama, waar morgen de halve finales van het WK basketbal op het programma staan. Olympisch kampioen Argentinië stuit daarin op Spanje, terwijl de Verenigde Staten het opnemen tegen Europees kampioen Griekenland. Team USA zette gisteren het door Dirk Nowitzki geleidde Duitsland opzij: 85-65. Griekenland was met 73-56 te sterk voor Frankrijk. Foto Reuters Argentina's Manu Ginobili (L) and Carlos Delfino listen to the team's head coach Sergio Hernandez (front) as he gives instructions during a training session ahead of their semi-final game against Spain in Saitama August 31, 2006. REUTERS/Marcos Brindicci (JAPAN) REUTERS