Volver

Volver Of Penélope Cruz nu tomaten snijdt of een lijk vervoert; haar schoonheid voert de boventoon. Volver is een iets getemdere Almodóvar dan zijn eerdere films, al houdt de Spaanse regisseur zijn eigenzinnige mix van tragedie en humor. De film had ook een musical kunnen zijn. Volver gaat over een vrouw, Raimunda, die een aantal dingen overkomt. Haar man wordt vermoord en haar moeder, wier graf ze in de eerste scène verzorgt, keert terug naar de levenden. Of moeder dat als geest doet of niet, blijft lang in het ongewisse. In: 22 bioscopen. scene uit de film Volver (regie Pedro Aldomovar 2006) FOTO: A-Film A-FILM

Of Penélope Cruz nu tomaten snijdt of een lijk vervoert; haar schoonheid voert de boventoon. Volver is een iets getemdere Almodóvar dan zijn eerdere films, al houdt de Spaanse regisseur zijn eigenzinnige mix van tragedie en humor. De film had ook een musical kunnen zijn.

Volver gaat over een vrouw, Raimunda, die een aantal dingen overkomt. Haar man wordt vermoord en haar moeder, wier graf ze in de eerste scène verzorgt, keert terug naar de levenden. Of moeder dat als geest doet of niet, blijft lang in het ongewisse.

In: 22 bioscopen.