Vittorio Roerade

Vittorio Roerade De Haagse kunstenaar Vittorio Roerade (1962) schildert mensen zonder gezichten, hypnotiserende cirkels waaruit beestjes ontsnappen. Roerades surreële wereld heeft iets van écriture automatique, het gedachteloos vanuit het onderbewustzijn tekenen. Hij gebruikt een vreemde mix van materialen. Dikke plakkaten hangen aan de muur op zijn tentoonstelling Mensenmensenmens in het GEM in Den Haag. Fascinerend werk, door die balans tussen aantrekken en afstoten. T/m 8 okt. GEM, Stadhouderslaan 43, Den Haag. Di t/m zo 12-18u. Inl 070-3381133 & www.gem-online.nl Roerade 08 Vittorio Roerade, Brothers in Arms, 2001-2002. Olieverf op linnen, 180 x 150 cm., collectie kunstenaar

De Haagse kunstenaar Vittorio Roerade (1962) schildert mensen zonder gezichten, hypnotiserende cirkels waaruit beestjes ontsnappen. Roerades surreële wereld heeft iets van écriture automatique, het gedachteloos vanuit het onderbewustzijn tekenen. Hij gebruikt een vreemde mix van materialen. Dikke plakkaten hangen aan de muur op zijn tentoonstelling Mensenmensenmens in het GEM in Den Haag. Fascinerend werk, door die balans tussen aantrekken en afstoten.

T/m 8 okt. GEM, Stadhouderslaan 43, Den Haag. Di t/m zo 12-18u. Inl 070-3381133 & www.gem-online.nl