US Open

André Agassi op de US Open Andre Agassi of the United States eyes a return to Andrei Pavel of Romania during their match at the U.S. Open in New York, August 28, 2006. REUTERS/Kevin Lamarque (UNITED STATES) REUTERS

Op de derde dag van het Amerikaanse grandslamtoernooi op Flushing Meadows staat vandaag de wedstrijd gepland van Mark Philippoussis (halve finalist uit 1996) tegen Rafael Nadal (halve finalist in 2004). Roger Federer, winnaar in 2004 en 2005, neemt het op tegen de debuterende Taiwanees Yeu-Tzuoo Wang. Bij de vrouwen neemt Michaëla Krajicek (debutante) het op tegen Maria Sjarapova, (halve finalist 2005).

De website van het toernooi biedt naast deze feiten veel meer, zoals profielen van, en interviews met de deelnemers, hoogtepunten van de voorgaande dagen, dagboeken van deelnemers en natuurlijk updates van de scores. Tijdens de US Open 2006 neemt veteraan Andre Agassi afscheid, al stelde hij dat nog even uit met een zege op Andrei Pavel. Naast de Agassi-fansite Baseline is op internet ook de website van zijn liefdadigheidsstichting te vinden.

Kijk op: www.usopen.org; www.andreagassi.co.uk; www.agassifoundation.org