THEATER

THEATER Brel 2Acteur Jeroen Willems heeft een grote passie voor de chansonnier Jacques Brel. Met Brel 2 weet hij opnieuw een groot publiek van theaterliefhebbers en muziekminnaars aan zich te binden in een voorstelling, waarin niet alleen Brels liedkunst maar ook zijn boeiende, tragische leven belicht wordt. Willems maakt van Brel een theaterpersonage met allure. Er zijn oude en nieuwe vertalingen te horen van befaamde liederen als Le moribond en Orly. TF-1, 8, 9 sept Stadsschouwburg. Inl www.tf-1.nl; 020-6242311. Foto Leo van Velzen Arnhem, 07/02/06. Repetitie opname van Jeroen Willems in het programma Brel 2. Foto: Leo van Velzen/Nrc.Hb. Velzen, Leo van

Brel 2Acteur Jeroen Willems heeft een grote passie voor de chansonnier Jacques Brel.

Met Brel 2 weet hij opnieuw een groot publiek van theaterliefhebbers en muziekminnaars aan zich te binden in een voorstelling, waarin niet alleen Brels liedkunst maar ook zijn boeiende, tragische leven belicht wordt.

Willems maakt van Brel een theaterpersonage met allure. Er zijn oude en nieuwe vertalingen te horen van befaamde liederen als Le moribond en Orly.

TF-1, 8, 9 sept Stadsschouwburg. Inl www.tf-1.nl; 020-6242311.