Tania Kross

Tania Kross De Curaçaose mezzosopraan Tania Kross, die steeds meer furore maakt en dit jaar de Edison Publieksprijs Klassiek won, opent het nieuwe seizoen in de Rotterdamse concertzaal De Doelen op donderdag 7 september met een recital in de serie ‘Grote liedzangers’. Begeleid door de pianisten Ernst Munneke en Randall Corsen zingt Kross liederen van Tsjaikovski, Rachmaninov, Granados, Obradors, Guastavio, Behilia en Prudencia. Tania Kross: 7 sept. 20u15 Jurriaanse Zaal De Doelen. Res 010-2171717 Foto Erwin Olaf Tania Kross FOTO: Erwin Olaf Olaf, Erwin

De Curaçaose mezzosopraan Tania Kross, die steeds meer furore maakt en dit jaar de Edison Publieksprijs Klassiek won, opent het nieuwe seizoen in de Rotterdamse concertzaal De Doelen op donderdag 7 september met een recital in de serie ‘Grote liedzangers’.

Begeleid door de pianisten Ernst Munneke en Randall Corsen zingt Kross liederen van Tsjaikovski, Rachmaninov, Granados, Obradors, Guastavio, Behilia en Prudencia.

Tania Kross: 7 sept. 20u15 Jurriaanse Zaal De Doelen. Res 010-2171717