Platform

Platform Regisseur Johan Simons bewerkt de roman Platform (2001) van de Franse schrijver Michel Houellebecq tot een toneelvoorstelling vol liefde en dood. In deze aangrijpende enscenering vertolken Steven Van Watermeulen en Els Dottermans een echtpaar dat op een ver, tropisch eiland de instant-liefde probeert te beleven. Maar een bomaanslag, veroorzaakt door een moslimterrorist, scheurt het hele gedroomde paradijs aan flarden. De doden die vallen, komen weer tot leven. TF-1, Stadsschouwburg, Amsterdam 4/9. Inl.: www.tf-1.nl; 020-6242311 Foto Phile Deprez Deprez, Phile

Regisseur Johan Simons bewerkt de roman Platform (2001) van de Franse schrijver Michel Houellebecq tot een toneelvoorstelling vol liefde en dood. In deze aangrijpende enscenering vertolken Steven Van Watermeulen en Els Dottermans een echtpaar dat op een ver, tropisch eiland de instant-liefde probeert te beleven. Maar een bomaanslag, veroorzaakt door een moslimterrorist, scheurt het hele gedroomde paradijs aan flarden. De doden die vallen, komen weer tot leven.

TF-1, Stadsschouwburg, Amsterdam 4/9. Inl.: www.tf-1.nl; 020-6242311