Over the Hedge

Over the Hedge In Over the Hedge spelen dieren de hoofdrol die doorgaans niet vooraan liggen in de speelgoedwinkel, zoals stinkdieren en schildpadden. In deze computeranimatie van DreamWorkshouden ze met hun voorliefde voor fast food en ander gemak de Amerikaanse bewoners van suburbia een spiegel voor. Over the Hedge. Regie: Tim Johnson, Karey Kirkpatrick. Met de stemmen van: Bruce Willis, Garry Shandling, Steve Carell. Beesten bij de buren. Nederlandse nasynchronisatie met stemmen van: Tygo Gernandt, Erik van Muiswinkel, Monique van de Ven. In ruim 60 bioscopen. scene uit de animatiefilm Over the Hedge regie Tim Johnson, Karey Kirkpatrick

In Over the Hedge spelen dieren de hoofdrol die doorgaans niet vooraan liggen in de speelgoedwinkel, zoals stinkdieren en schildpadden. In deze computeranimatie van DreamWorkshouden ze met hun voorliefde voor fast food en ander gemak de Amerikaanse bewoners van suburbia een spiegel voor.

Over the Hedge. Regie: Tim Johnson, Karey Kirkpatrick. Met de stemmen van: Bruce Willis, Garry Shandling, Steve Carell. Beesten bij de buren. Nederlandse nasynchronisatie met stemmen van: Tygo Gernandt, Erik van Muiswinkel, Monique van de Ven. In ruim 60 bioscopen.