Opening Night

Opening Night Actrice Elsie de Brauw verdient, voor iedereen die haar heeft gezien in de voorstelling Opening Night, de Theo d'Or. Het stuk naar de gelijknamige film uit 1977 van John Cassavetes gaat over een actrice die tijdens de voorbereidingen van een voorstelling beseft dat ze ouder wordt. De regie is in handen van Ivo van Hove die de toeschouwer deelgenoot maakt van een schitterend spel tussen werkelijkheid en fictie. Ook met Jacob Derwig en Hadewych Minis. TF-1, Stadsschouwburg Amsterdam, 6,7/9. Inl.: www.tf-1.nl; 020-6242311. Foto Jan Versweyveld Opening Night NT Gent foto's © Jan Versweyveld Versweyveld, Jan

Actrice Elsie de Brauw verdient, voor iedereen die haar heeft gezien in de voorstelling Opening Night, de Theo d'Or. Het stuk naar de gelijknamige film uit 1977 van John Cassavetes gaat over een actrice die tijdens de voorbereidingen van een voorstelling beseft dat ze ouder wordt. De regie is in handen van Ivo van Hove die de toeschouwer deelgenoot maakt van een schitterend spel tussen werkelijkheid en fictie. Ook met Jacob Derwig en Hadewych Minis.

TF-1, Stadsschouwburg Amsterdam, 6,7/9. Inl.: www.tf-1.nl; 020-6242311.