oostgrens

oostgrens „De ruïnestad Ani in Oost-Turkije is de voormalige hoofdstad van het Rijk der Bagratiden. Ze ligt vlakbij de grensrivier Ahuryan tussen Turkije en Armenië. De ruïnes laten fresco’s en voorbeelden van kerkelijke en militaire architectuur tussen de 10de en het begin van de 14de eeuw zien. Wellicht krijgen Ani en de rivier Ahuryan ook naamsbekendheid als toekomstige oostgrens van Europa.” Klaas Vink uit Monnickendam gaf met deze tekst en foto zijn beeld van Europa weer. Doe hetzelfde op: http://wethepeople.nrc.nl

„De ruïnestad Ani in Oost-Turkije is de voormalige hoofdstad van het Rijk der Bagratiden. Ze ligt vlakbij de grensrivier Ahuryan tussen Turkije en Armenië. De ruïnes laten fresco’s en voorbeelden van kerkelijke en militaire architectuur tussen de 10de en het begin van de 14de eeuw zien. Wellicht krijgen Ani en de rivier Ahuryan ook naamsbekendheid als toekomstige oostgrens van Europa.”

Klaas Vink uit Monnickendam gaf met deze tekst en foto zijn beeld van Europa weer. Doe hetzelfde op:

http://wethepeople.nrc.nl