Luchtgitaar

Luchtgitaar Het Nederlandse Luchtgitaar Kampioenschap onder juryvoorzitterschap van een zekere Pelvis Fenderbender brengt soms merkwaardig uitgedoste kandidaten samen die op zo creatief mogelijke wijze doen alsòf ze een gitaar bespelen, zonder het instrument ook werkelijk vast te houden. In 2004 won Michael ‘Destroyer’ Heffels, die vorig jaar met de wereldtitel Air Guitar in Finland ging strijken. Tussendoor optredens van The Riplets en een Jimi Hendrix Tribute Band met Ross Curry. 2 sept 20u30 Paradiso, Amsterdam 020666264521. Elvis Fenderbender

Het Nederlandse Luchtgitaar Kampioenschap onder juryvoorzitterschap van een zekere Pelvis Fenderbender brengt soms merkwaardig uitgedoste kandidaten samen die op zo creatief mogelijke wijze doen alsòf ze een gitaar bespelen, zonder het instrument ook werkelijk vast te houden. In 2004 won Michael ‘Destroyer’ Heffels, die vorig jaar met de wereldtitel Air Guitar in Finland ging strijken. Tussendoor optredens van The Riplets en een Jimi Hendrix Tribute Band met Ross Curry.

2 sept 20u30 Paradiso, Amsterdam 020666264521.