JAZZ

JAZZ Baseline De tijd dat in het Bimhuis slechts hard-core jazz te horen was, ligt ver achter ons. Neem Baseline, de serie waarin bassist Hein van de Geyn zich ruim een decennium met de meest diverse muzikanten omringt. Het kan klassiek, pop, of Braziliaans zijn – het levert meestal verrassende resultaten op. Van de Geyn, Ed Verhoeff (gitaar) en Hans van Oosterhout (drums) ontvangen John Abercrombie, die met zijn elektrische gitaar de weg weet in de jazz, rock, folk en oosterse muziekstijlen. Bimhuis 1 sept. 21u 020-7882188. Hein van de Geyn Foto Vincent Mentzel Hein van der GEYN,musicus, bassist geeft een Masterclass op de Jazz Summer School van het Rotterdamse Conservatorium . foto VINCENT MENTZEL==F/C==Rotterdam,11 juli 2006 Mentzel, Vincent

Baseline De tijd dat in het Bimhuis slechts hard-core jazz te horen was, ligt ver achter ons. Neem Baseline, de serie waarin bassist Hein van de Geyn zich ruim een decennium met de meest diverse muzikanten omringt. Het kan klassiek, pop, of Braziliaans zijn – het levert meestal verrassende resultaten op. Van de Geyn, Ed Verhoeff (gitaar) en Hans van Oosterhout (drums) ontvangen John Abercrombie, die met zijn elektrische gitaar de weg weet in de jazz, rock, folk en oosterse muziekstijlen.

Bimhuis 1 sept. 21u 020-7882188.