Fokker F27 op Airworld

Fokker F27 op Airworld De Fokker F27 Friendship – het vliegtuig dat in mei de Beste Nederlandse Design-verkiezingen van NRC Handelsblad en de Premsela Stichting won – is een van de hoogtepunten van de tentoonstelling ‘Airworld’ in het Stedelijk Museum CS. Op 7 september is daar een F27-seminar. Sprekers o.m. Adriaan Beukers (hoogleraar lucht- en ruimtevaarttechniek TU Delft) en Peter de Raaf (voorzitter Fokker F.27 Friendship Association). F27-seminar, 7 sept in Stedelijk Museum, Amsterdam, 20.00u, toegang gratis, reserveren via smcsop11@stedelijk.nl ); Airworld t/m 5 nov Fokker F27

De Fokker F27 Friendship – het vliegtuig dat in mei de Beste Nederlandse Design-verkiezingen van NRC Handelsblad en de Premsela Stichting won – is een van de hoogtepunten van de tentoonstelling ‘Airworld’ in het Stedelijk Museum CS. Op 7 september is daar een F27-seminar. Sprekers o.m. Adriaan Beukers (hoogleraar lucht- en ruimtevaarttechniek TU Delft) en Peter de Raaf (voorzitter Fokker F.27 Friendship Association).

F27-seminar, 7 sept in Stedelijk Museum, Amsterdam, 20.00u, toegang gratis, reserveren via smcsop11@stedelijk.nl ); Airworld t/m 5 nov