Correcties & Aanvullingen

The Office

Het artikel ‘24’ is grote winnaar van Emmy’s (28 augustus, pagina 9) vermeldt dat de met een Emmy bekroonde komedie The Office: an American Workplace een productie is van de zender Fox. De serie is echter van NBC.

H. Rubingh

H. Rubingh, inzender van de brief Nog steeds geharrewar over de tussen-n (23 augustus, pagina 7) is ten onrechte aangeduid als ‘uitgever’.

Ulrich Wickert

In Televisie Voorkeur (30 augustus, pagina 19) staat dat Ulrich Wickert, presentator van het ARD-nieuwsprogramma Tagesthemen, met pensioen gaat. Wickert stopt met Tagesthemen, maar presenteert voortaan maandelijks op dezelfde tv-zender een boekenprogramma, Wickerts Bücher.

Solidair

In het artikel Veroordeel Günter Grass niet te snel (30 augustus, pagina 7) stond dat Grass zich nooit solidair heeft verklaard met revolutionaire heethoofden, „zoals Heinrich Böll met zijn openlijke steun aan de RAF en Ulrike Meinhof wel hebben gedaan.” Bedoeld was: „zoals Heinrich Böll met zijn openlijke steun aan de RAF en Ulrike Meinhof wel heeft gedaan.”