Brokeback Mountain

Brokeback Mountain Brokeback Mountain is een film die op het eerste gezicht de vertrouwde trekken van een western vertoont, maar die al snel blijkt te gaan over twee jonge schaapherders die elkaar liefhebben hoewel ze naar eigen zeggen 'geen flikkers' zijn. De film van alleskunner Ang Lee won de belangrijkste prijs op het filmfestival van Venetië, een pak Golden Globes en drie Oscars: voor beste regie, beste scenario en beste muziek (Gustavo Santaolalla). Met: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams. In: Plaza Futura, Eindhoven; Pathé, Groningen; Pathé Scheveningen scene uit de film Brokeback Mountain, regie Ang Lee 2005
Brokeback Mountain Brokeback Mountain is een film die op het eerste gezicht de vertrouwde trekken van een western vertoont, maar die al snel blijkt te gaan over twee jonge schaapherders die elkaar liefhebben hoewel ze naar eigen zeggen 'geen flikkers' zijn. De film van alleskunner Ang Lee won de belangrijkste prijs op het filmfestival van Venetië, een pak Golden Globes en drie Oscars: voor beste regie, beste scenario en beste muziek (Gustavo Santaolalla). Met: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams. In: Plaza Futura, Eindhoven; Pathé, Groningen; Pathé Scheveningen scene uit de film Brokeback Mountain, regie Ang Lee 2005

Brokeback Mountain is een film die op het eerste gezicht de vertrouwde trekken van een western vertoont, maar die al snel blijkt te gaan over twee jonge schaapherders die elkaar liefhebben hoewel ze naar eigen zeggen 'geen flikkers' zijn. De film van alleskunner Ang Lee won de belangrijkste prijs op het filmfestival van Venetië, een pak Golden Globes en drie Oscars: voor beste regie, beste scenario en beste muziek (Gustavo Santaolalla).

Met: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams. In: Plaza Futura, Eindhoven; Pathé, Groningen; Pathé Scheveningen