BEELDENDE KUNST

Bijlmer Op de tentoonstelling Ik geloof in de Bijlmer (Practice what you preach!) komen gelovigen uit diverse gemeenschappen – christenen, hindoes en moslims – aan het woord over de betekenis van hun kerk, tempel of moskee. Begeleid door fotografen Carmen van der Vecht en Jenny Wesly geven zij met zelfgemaakte foto’s een beeld van hun geloofspraktijk. Fotograaf Paul Gofferjé maakte met een speciale camera panorama’s van 7 gebedslocaties in Amsterdam ZO. T/m 18 nov Imagine IC, Bijlmerplein 1006-1008, A'dam. Di t/m za 11-17u, do tot 21u. Inl 020-4894866

Bijlmer Op de tentoonstelling Ik geloof in de Bijlmer (Practice what you preach!) komen gelovigen uit diverse gemeenschappen – christenen, hindoes en moslims – aan het woord over de betekenis van hun kerk, tempel of moskee. Begeleid door fotografen Carmen van der Vecht en Jenny Wesly geven zij met zelfgemaakte foto’s een beeld van hun geloofspraktijk. Fotograaf Paul Gofferjé maakte met een speciale camera panorama’s van 7 gebedslocaties in Amsterdam ZO.

T/m 18 nov Imagine IC, Bijlmerplein 1006-1008, A'dam. Di t/m za 11-17u, do tot 21u. Inl 020-4894866