Alleen keuring kan komst Kluivert naar PSV nog verhinderen

Eindhoven. Patrick Kluivert is dichtbij een overgang naar PSV. De dertigjarige spits ondergaat vandaag een medische keuring. Als Kluivert die doorstaat tekent hij vandaag een contract. De voetballer bereikte gisteren met Valencia alsnog overeenstemming over zijn vertrek. De aanvaller was met PSV al in grote lijnen akkoord. De komst van Kluivert naar Eindhoven is omstreden. Hij roept bij een deel van de PSV-achterban weerzin op, evenals bij de raad van commissarissen, die aanvankelijk tegen zijn komst was omdat hij niet van ongesproken gedrag is. Kluivert was in het verleden betrokken bij een dodelijk ongeluk en werd ook genoemd in een verkrachtingszaak. PSV hoopt vanavond voor het verstrijken van de transfermarkt ook nog verdediger Jan Kromkamp te kunnen huren van Liverpool. Maar de Engelse club wil vooralsnog alleen praten over verkoop.