Internet Voorkeur

US Open. Op de derde dag van het Amerikaanse grandslamtoernooi op Flushing Meadows staat vandaag o.a. de wedstrijd gepland van Mark Philippoussis (halve finalist uit 1996) tegen Rafael Nadal (halve finalist in 2004). Roger Federer, winnaar in 2004 en 2005, neemt het op tegen de debuterende Taiwan-Chinees Yeu-Tzuoo Wang. Bij de vrouwen speelt Amelie Mauresmo, halve finaliste in 2002, tegen de Duitse debutante Kristina Barrois, terwijl de Serena Williams, winnares in 1999 en 2002, het opneemt tegen de Spaanse Lourdes Dominguez Lino, die nog nooit verder is gekomen dan de eerste ronde.

Verder neemt ‘onze eigen’ Michaella Krajicek (debutante) het op tegen Maria Sharapova, halve finalist in 2005.

De website van het toernooi (www.usopen.org) biedt naast deze feiten veel meer, zoals profielen van, en interviews met de deelnemers, hoogtepunten van de voorgaande dagen, dagboeken van deelnemers en natuurlijk updates van de scores.

Tijdens de US Open 2006 neemt veteraan Andre Agassi afscheid, al stelt hij dat nog even uit met een zege op Andrei Pavel. Naast de Agassi-fansite Baseline is op internet ook de website van zijn liefdadigheidsstichting te vinden.

www.usopen.org; www.andreagassi.co.uk; www.agassifoundation.org