Correcties & Aanvullingen

Ambassade VS

In het artikel Hondenrenbaan wijkt voor ambassade (23 augustus, pagina 3) staat dat de Amerikaanse ambassade naar ’t Paardeweitje, op het landgoed Clingendael wilde verhuizen. Het ging echter om het een andere weide bij het landgoed. Dit idee is niet alleen door de Wassenaarse, maar ook door de Haagse gemeenteraad afgestemd.

Feyenoord

In het artikel Feyenoord onder curatele (28 augustus, pagina 1) staat dat Feyenoord na wederom een verliesgevend seizoen (19,5 miljoen euro) deze zomer met een negatief eigen vermogen kampte. De genoemde 19,5 miljoen euro is het totale verlies over de laatste drie seizoenen.

Nürburgring

Het artikel Op Nürburgring en in Imola volgend jaar geen F1-races (29 augustus, pagina 11) meldt dat er volgend jaar geen Formule 1-race meer is op de Nürburgring, het Duitse circuit waar de afgelopen jaren om de Grote Prijs van Europa werd gereden. Duitsland houdt daardoor nog maar één race. Het is nog niet bekend of de Grote Prijs van Duitsland naar Hockenheim gaat, als gebruikelijk, of naar de Nürburgring.