Televisie Overige Films

Blue Streak (Les Mayfield, 1999, VS). Komedie met Martin Lawrence als juwelendief wiens oude buit verborgen blijkt te zijn in een politiebureau. SBS6, 20.30-22.30u.

Eight Legged Freaks (Ellory Elkayem, 2002, VS). Monsterfilm waarin springspinnen, valdeurspinnen, vogelspinnen en wielwebspinnen dankzij het eten van chemisch afval gigantisch groeien en de bewoners van een Amerikaans mijnstadje decimeren. Film werd geïnspireerd op monsterfilms uit de jaren vijftig, maar de special effects zijn nooit aandoenlijk en nooit eng. Ze zijn om te lachen. Arachnofoben kunnen best kijken. Met Scarlett Johansson. Veronica, 20.30-22.25u.

Bring Me the Head of Alfredo Garcia (Sam Peckinpah, 1974, VS). Minder bejubelde thriller van door geweld en Mexico gefascineerde regisseur zou vooral over impotentie gaan. Pianist Warren Oates raakt betrokken bij oproep uit titel. ARD, 1.50-3.40u., nagesynchroniseerd.