Lelijke souvenirs (2)

Lelijke souvenirs (2) klik@nrc.nl Marrik van Gennip: „Nou ja, wanstaltig? Ieder Japans meisje (en niet alleen meisjes, eigenlijk iedereen) heeft een enorme hoeveelheid aan rotzooi, friemels en prullaria aan haar telefoon hangen. De regel is: hoe meer, hoe gekker, hoe opvallender.” Elke dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘lelijke souvenirs’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een korte beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Heb je ook wanstaltige vakantieprullaria op de foto gezet? Mail ze naar klik@nrc.nl.

Marrik van Gennip: „Nou ja, wanstaltig? Ieder Japans meisje (en niet alleen meisjes, eigenlijk iedereen) heeft een enorme hoeveelheid aan rotzooi, friemels en prullaria aan haar telefoon hangen. De regel is: hoe meer, hoe gekker, hoe opvallender.”