Radio Voorkeur

Kunststof. Gesprek met zangeres Berget Lewis die vooral bekend is als achtergrondzangeres bij onder anderen Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. Ze komt in oktober met een solo-cd, maar eerst zingt ze komend weekend gospelliederen op het Gospel Festival 2006 in de Amsterdamse Bijlmer. Radio 1, 19.04-20.00u.

Zomerfestival. Opnamen van het concert van David Bowie in 1997 in de kleine zaal Paradiso in Amsterdam. Radio 2, 22.03-23.00u.

Mezzo. Gesprek met Janis Ian – de Amerikaanse zangeres en songschrijfster – over haar recente album Folk is the new black en de komende Europese tournee. Zij geeft vanaf 27 september 13 concerten in de Benelux, waarvan tien in ons land. Radio 4, 23.00-24.00u.

Casa luna. Gesprek met revalidatiearts Ine Bongenaar naar aanleiding van documentaire Coma die eerder op de avond op Nederland 1 werd uitgezonden. Jaarlijkse raken ruim 1.000 mensen, van wie de helft onder de 25, in coma. Zij vertelt over het leven in coma en zet uiteen hoe een intensieve behandelmethode de kans op herstel vergroot. Radio 1, 0.04-0.45u.