Lelijke souvenirs (1)

Lelijke souvenirs (1) klik@nrc.nl Marian Plak: „Mijn man moest en zou zo’n leuk Tiroler hoedje hebben. In de winkel paste hij er eentje en ja hoor, deze moest het worden. De kinderen schamen zich dood en hebben gevraagd of hij dit hoedje niet wil dragen in hun nabijheid. Ook ik heb mijn bedenkingen, maar ja, je moet wel eens een concessie doen om je huwelijk goed te houden.” Elke dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘lelijke souvenirs’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een korte beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Heb je ook wanstaltige vakantieprullaria op de foto gezet? Mail ze naar klik@nrc.nl.

Marian Plak: „Mijn man moest en zou zo’n leuk Tiroler hoedje hebben. In de winkel paste hij er eentje en ja hoor, deze moest het worden. De kinderen schamen zich dood en hebben gevraagd of hij dit hoedje niet wil dragen in hun nabijheid. Ook ik heb mijn bedenkingen, maar ja, je moet wel eens een concessie doen om je huwelijk goed te houden.”