Het Wilde Westen

Ik ben een dikkerdje. En ik vind het heerlijk. Ik wil niet slank zijn. Ik wil niet mooi zijn. Iedereen is al mooi en iedereen is al slank. Ik wil graag anders zijn dan de massa en dan moet je niet sexy zijn. En de methode werkt, want ik moet de mannen van me afslaan!

Ik las laatst een artikel in Opzij over onze geseksualiseerde maatschappij. Het kwam me allemaal bekend voor. Ik kom vaak schoolgaande jeugd tegen omdat ik nogal eens een stationnetje oversteek. Dan denk ik altijd: waar gaan die Nelly’s en die Beyoncé’s toch naartoe?

Is er ergens een feestje waar ik niets vanaf weet? Wordt er in de buurt een videoclip opgenomen? Het is dikke make-up, strakke heupbroeken, een string die erboven uitsteekt, piercings, hoge hakken en open bloesjes. En dat tussen de schoolbanken. Arme leraren...

In het Wilde Westen is seks vrijheid. Seks bewaren voor het huwelijk is maar ouderwets. Dat het problemen voorkomt als soa’s en abortussen ( en nog erger: dat je niet meer weet wie de vader is), dat terzijde.

De mens moet genieten. De mens moet tekeergaan. Laat je volgieten met drank en neem het er lekker van. Ouders, jullie dochter van 16 wordt geschuurd door een vies plakkerig jongetje met beugeltje en pet à la rapper 50 Cent. Hij geeft geen flikker om haar, ziet alleen een bil, en dat moet kunnen.

Als ik daar mijn vraagtekens bij zet, ben ik een gesjeesde geflipte moslim en moet ik opzouten met mijn extreme praatjes.

En het maakt niet uit waar je vandaan komt, de besmetting kent geen kleur, Marokkaans, Surinaams, Turks, Hindostaans of Nederlands, de vrouwen lopen erbij als prostituees. Zelfs de vrouwen met hoofddoeken zijn besmet en dragen alleen nog superstrakke jurkjes over hun strakke broeken.

Hebben jullie het nieuwe lied van Justin Timberlake trouwens al gehoord?

Hij zingt Sexy Back. Er was al zo veel seks, en toen ik de clip zag, kreeg ik een overdosis.

Samira el Kandoussi is hoofdredacteur van www.maghrebia.nl.

    • Samira El Kandoussi