Internet Voorkeur

Uitmarkt. Het nieuwe culturele seizoen wordt dit weekend geopend op de Uitmarkt in Amsterdam. Gisteravond brak het festijn los, maar ook op zaterdag en zondag is het aanbod weer groot. Ook dit jaar is het programma interessant voor verschillende doelgroepen. Voor jongeren is er dit jaar ‘The Remix’, waarbij in drie dagen tijd in totaal tweehonderd artiesten optreden. Voor kinderen is er dit jaar weer de Uitmarkt Junior. Om niet te verdrinken in deze grote hoeveelheid aan culturele activiteiten biedt de website uitmarkt.nl uitkomst. Deze site geeft een overzicht van wat er dit weekend zoal te beleven valt. Per dag valt te zoeken op genre en podium. Daarnaast geeft de website informatie over bereikbaarheid. Gedetailleerde kaarten laten zien waar parkeergelegenheden zijn. Stichting De Amsterdamsche Boekenmarkt organiseert dit jaar voor de 27ste maal De Amsterdamsche Boekenmarkt in het kader van de Uitmarkt in samenwerking met het Amsterdams Uitburo. Op de website staat een lange lijst met kramen van de verschillende uitgevers die tijdens deze boekenmarkt aanwezig zijn.

www.uitmarkt.nl