Internet Voorkeur

Nieuwe programmering. Nog een week wachten en dan is het zover: vanaf 4 september gaat de programmering van Nederland 1, 2 en 3 radicaal wijzigen. Om de kijkers voor te bereiden op de nieuwe zenderindeling is een speciale website gebouwd: nederlandkijkt123.nl. Natuurlijk wordt op deze site allereerst beschreven waar de verschillende zenders voor gaan staan. „Op Nederland 1 komt alles samen. De grootste shows, de leukste spelletjes, spannende series, aangrijpende verhalen, nieuw Nederlands drama en comedy”, klinkt de werfende tekst voor de eerste zender. Interessanter dan deze reclameteksten (‘Nederland 2 signaleert, confronteert, debatteert en inspireert’ en ‘Nederland 3 is niet voorspelbaar en zit vol nieuwe ideeën’) zijn de programmeringsoverzichten. In een helder overzicht valt per zender te zien op welke dagen en tijdstippen programma’s straks uitgezonden worden. Handig om alvast te wennen aan de ingrijpende televisieveranderingen die er aan zitten komen. Op de site zijn verder commercials van enkele tientallen (nieuwe) programma’s te bekijken.

www.nederlandkijkt123.nl