Slimme geit

Slimme geit Shetlandpony’s zijn dol op appels. Het probleem is alleen dat ze zo klein zijn dat ze nooit bij de appels in de boom kunnen. In een boomgaard in Zwinderen staat een pony die zo slim was om zijn vriendje, een geit, te vragen om de appels te gaan halen. (Foto WFA) WFA04:SLIMME GEIT:ZWINDEREN;15AUG06- Wie niet sterk is moet slim zijn en als niet groot genoeg bent is de hulp nabij. Deze slimme geit heeft het goed gezien om van een pony die in dezelfde boomgaard loopt gebruik te maken om zo een lekker appeltje te kunnen bemachtigen. WFA/ls/str. Jan Sibon WFA WFA

Shetlandpony’s zijn dol op appels. Het probleem is alleen dat ze zo klein zijn dat ze nooit bij de appels in de boom kunnen. In een boomgaard in Zwinderen staat een pony die zo slim was om zijn vriendje, een geit, te vragen om de appels te gaan halen. (Foto WFA)