Radio Voorkeur

Kunststof. Gesprek met schrijfster Loek Kessels die 24 jaar lang een rubriek in het weekblad Story had waarin ze als Mona ruim 700 brieven per week beantwoorde. Na zeven jaar afwezigheid keert zij terug met haar problemenrubriek in het nieuwe blad Mijn Story. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Onder meer in het eerste uur een herhaling van het gesprek met schrijver en muzikant Adriaan Jaeggi. In het laatste uur een atelierbezoek aan de Haagse beeldend kunstenares Agnes van Gelder. 747AM, 20.02-23.00u.

Zomeravondconcert. Opnamen van het optreden, 18 augustus in de Royal Albert Hall, van het London Symphony Orchestra o.l.v. Valery Gergjev met werk van Sjostakovitsj, Schnittke en Tsjaikovski. Daarna opnamen van een orgelrecital van David Goode met werk van Mozart, Bach en Oskar Böhme. Radio 4, 20.02-23.00u.

Spotlight. Herhaling van het gesprek met jazzpianist Jasper van ’t Hof over de muziek die hem heeft geïnspireerd tijdens zijn loopbaan en welke artiesten een grote rol gespeeld hebben in zijn muzikale leven. Radio 4, 23.00-24.00u.