Oproep

Laat ons weten wat je altijd al hebt willen weten!

Waarom ga je niet lachen als je jezelf kietelt? Waarom blijf je drijven op een grote strandbal? Hoe zorgt een kat dat hij altijd op zijn pootjes terecht komt?

Dit zijn een paar vragen waarop kinderen in de Nationale Wetenschapsquiz Junior de afgelopen jaren antwoord hebben gekregen. Heb je zelf ook een wetenschappelijke vraag waarop niemand het antwoord weet? En zit je op de basisschool? Dan maak je kans om mee te doen aan de Nationale Wetenschapsquiz Junior op televisie!

Kom maar op met je vraag over dieren, sterren, de zee, elektriciteit, gevoelens of je lichaam.

●▶Stuur je vraag, samen met een foto van jezelf, voor 15 september op naar Nationale Wetenschapsquiz Junior, NWO Voorlichting, Postbus 93138, 2509 AC Den Haag. Misschien mag jij dan wel meedoen aan de televisie opname van de Nationale Wetenschapsquiz Junior.